Secretariaat

Head2Tail beschikt over de juiste kennis, vaardigheden, apparatuur en contacten in binnen-en buitenland om het secretariaat voor uw (internationale) menwedstrijd soepel te laten functioneren:

  • goede contacten in binnen-en buitenland
  • uitgebreide kennis van de mensport
  • ruime ervaring op secretarieel gebied
  • vlotte afhandeling van de werkzaamheden
  • uitstekende kennis van Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans

Publiciteit

Head2Tail bedenkt samen met u het te doorlopen publiciteitstraject en zorgt vervolgens voor de uitvoering er van. Van het benaderen van krantenredacties tot het regelen van A0-borden, Head2Tail regelt het voor u.

Daarnaast kan Head2Tail ingeschakeld worden voor de ondersteuning van diverse publiciteitsactiviteiten voor uw evenement of instantie zoals het schrijven van persberichten en teksten.

Voor een aantal projecten verzorgt Head2Tail de communicatie met de pers. Afspraken met vakbladen, radio en televisie behoren tot de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen. Daarnaast verzorgen wij voor een groot aantal evenementen de organisatie van het perscentrum. Door het intensieve contact met journalisten en fotografen zijn wij in staat om binnen uw budget een uitstekend werkbaar perscentrum te realiseren.